Una Diada de Sant Jordi molt especial al Palau de la Generalitat

El 23 d’abril va ser una Diada de Sant Jordi molt especial. Enguany, Special Olympics Catalunya va ser una de les entitats socials beneficiàries de la venda de roses solidàries al Palau de la Generalitat.

El Pati dels Carruatges va acollir les parades de roses solidàries, unes roses que van ser beneïdes per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i acompanyat del President de la Generalitat, Carles Puigdemont, van visitar i saludar a totes les entitats socials.

Molts membres del Govern també es van interessar per les iniciatives socials de les associacions que vam estar al Palau. Vam poder saludar al vicepresident Oriol Junqueras, els consellers Raül Romeva, Dolors Bassa, Toni Comin, entre altres. A més, també vam recordar bons moments amb el President Artur Mas i la seva esposa, Helena Rakòsnik, i amb Xavier Trias.

Les portes del Palau de la Generalitat van obrir a les 11.30h del matí i des d’aleshores va ser un continu de gent desfilant celebrant la magnífica diada. La Montse i l’Eloi van fer una excel·lent feina i van poder vendre totes les roses abans d’acabar la jornada. El preu de les roses era un donatiu voluntari destinat íntegrament a recaptar fons per tal de seguir endavant amb els projectes i activitats de cada entitat. En el nostre cas, per seguir fomentant l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual com a via d’inclusió social.

Special Olympics Catalunya va compartir Diada amb set entitats més: Associació Duchenne Somriures Valents, Associació Catalana “La Llar” d’Afectats d’Esclerosi Múltiple, Per l’altre Cor Cremat de Barcelona, Federació Catalana de Drogodependències, ARAPDIS, ASPACE i Coordinadora d’Associacions de Famílies Acollidores de Catalunya.

Volem agrair a tothom que va col·laborar i es va interessar per la nostra tasca i gràcies a tots els donatius podrem seguir fomentant l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual com a via d’integració social.

23 d’abril 2016

Totes les imatges de la Diada de Sant Jordi de Special Olympics Catalunya. 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes