Participació dels alumnes de l’Escola Nen Déu en la Jornada Esportiva Blanquerna

Els alumnes de segon del Grau en CAFE (Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport) de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna van preparar la 6a Jornada Esportiva amb un circuit amb ple de jocs i activitat física, on els alumnes del Centre d’Educació Especial Nen Déu van passar un matí molt entretingut.

Els alumnes de Blanquerna van organitzar un circuit de vàries proves a les instal·lacions de l’Hospitalet Nord per passar una bona estona fent un esport diferent. Entre els diferents equips presents n’hi va haver tres integrats pels nens i nenes del centre Nen Déu. Hi va haver múltiples activitats des de passar per una barra de fusta amb un got d’aigua sense que caigués fins a  fer figures humanes inversemblants.

S’ho van passar molt bé i en tot moment els alumnes de Blanquerna responsables de l’activitat van estar per als nens i nenes amb discapacitat intel·lectual tota l’estona i els van explicar cada activitat de manera detallada perquè la poguessin gaudir al cent per cent. Una jornada ludicoesportiva i inclusiva que va ser enriquidora per les dues bandes.

Special Olympics Catalunya i la Facultat de Psicologia, Ciències de l’educació i de l’esport Blanquerna van signar un conveni de col·laboració per tal de realitzar projectes i accions conjuntes que contribueixin a la promoció i normalització de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual i a la seva integració dins la societat.

20 d’abril 2016

[embedvideo id=”N8Z-ude5jH4″ website=”youtube”]

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes