Diada Sant Jordi: Special Olympics convidada a vendre roses solidàries al Palau de la Generalitat

Special Olympics Catalunya serà una de les entitats socials escollides per vendre roses solidàries en una de les parades que la Generalitat disposa en el Pati dels Carruatges del Palau aquest dissabte 23 d’abril amb motiu de la Diada de Sant Jordi. Aquesta celebració se suma als tradicionals actes festius i commemoratius de Sant Jordi que el Govern celebra en territori català i a l’exterior.

El Palau de la Generalitat obrirà portes als ciutadans a partir de les 11.30h del matí fins a les 19h de la tarda i al finalitzar la visita és quan es podrà comprar la rosa solidària a una de les vuit entitats socials.

Abans d’obrir portes al públic se celebrarà una missa a la capella Sant Jordi oficiada per l’arquebisbe de Barcelona, Joan Josep Omella, i que comptarà amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, i tot seguit es farà la tradicional benedicció de les parades de roses.

Special Olympics Catalunya serà una de les entitats beneficiàries per recaptar fons per tal de seguir fomentant l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual com a via d’inclusió social.

[divider]Venda de Roses Solidàries[/divider]

23 d’abril 2016

De 11.30h a 19h

Palau de la Generalitat (Plaça Sant Jaume. Barcelona)

 

Imatge de Gencat.cat

Compartir:

Més publicacions

Xarxes