Presents en la festa del tennis en el Trofeu Conde de Godó de Barcelona

Onze esportistes amb discapacitat intel·lectual van jugar un any més a la pista central del Real Club Tenis Barcelona 1899 en el Clínic Peugeot del 64è Trofeu Conde de Godó.

Una vegada finalitzat el Clínic els esportistes van visitar el stand de la Diputació de Barcelona.

 

El 64è Trofeu Conde de Godó de tennis de Barcelona va rebre un any més a esportistes amb discapacitat intel·lectual, un acte esportiu que compleix un dels nostres objectius que és promoure des d’un punt de vista positiu la integració a la societat de les persones amb discapacitat. L’esport entès com una eina d’inclusió.

Onze esportistes van jugar a la pista central del Real Club Tenis Barcelona 1899 en el Clínic Peugeot juntament amb altres joves tennistes de diferents escoles. Els tennistes que hi van participar són: Sergi Carreras, Carles Vaqué, Roser Seguí, Rosana Moreno, Roger Cots de l’Escola Esportiva ACELL de Barcelona; Cristina Moral i Marta Gómez del TEB de Barcelona; Javier Ciudad, Fernando Garcia, Nagore Acebal i Gerard Gibert de l’Escola SOLC de Tarragona, tots ells clubs pertanyen a la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual).

Els tennistes s’ho van passar molt bé i poder disputar punts a jugadors professionals com Nico Almagro, Roberto Carballés, Pablo Carreño i Paula Badosa, és una gran oportunitat per a tots ells. El Clínic és tot un espectacle sobre la terra batuda de la pista central davant d’un públic entregat que omplia les graderies i animava cada punt dels nostres esportistes.

Un cop finalitzat el clínic, els esportistes, Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, Víctor Fernández, membre de la junta de la Federació ACELL, Cármen Ródenas, membre de la junta de Special Olympics Catalunya, acompanyats d’Albert Agustí, president del 1899 Real Club de Tenis Barcelona i membre de la junta de Special Olympics, van visitar el stand de la Diputació de Barcelona on els esportistes van tenir l’ocasió de jugar al Joc de Penja’t una medalla, un joc de valors i solidaritat i on ens va rebre el diputat delegat d’esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, i el coordinador d’esports, Daniel Laga.

Però la jornada no es va acabar aquí, perquè alguns dels tennistes com la Cristina, la Marta, el Fernando, el Gerard i la Rosana van exercir com a periodistes per una estona. Van tenir l’oportunitat de fer diferents preguntes al tennista professional número 17 del rànquing mundial APT, Roberto Bautista.

Un any més agrair al Real Club Tenis Barcelona 1899 per obrir-nos les portes per tal que els esportistes amb discapacitat intel·lectual puguin participar en el Trofeu Conde de Godó.

Més imatges AQUÍ! 

17 d’abril 2016

[embedvideo id=”XfmiN0NR528″ website=”youtube”]

Compartir:

Més publicacions

Xarxes