Igualada, la capital del futbol adaptat

32è Campionat de Catalunya de futbol sala a Igualada, organitzat per Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL, va comptar amb 480 futbolistes amb discapacitat intel·lectual.

L’Agrupació Barça Jugadors i una Selecció Special Olympics – ACELL van jugar un partit amistós molt disputat que va acabar en empat a cinc.

El Camp Municipal de futbol de Les Comes d’Igualada va rebre ahir als 480 jugadors i jugadores amb discapacitat intel·lectual en un magnífic Campionat de Catalunya de futbol sala, en la seva ja 32a edició. La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada van organitzar el magnífic campionat.

En aquest dia de competició vam comptar amb la presència de 55 equips de 31 clubs de tot Catalunya i d’Andorra, una xifra rècord de participació. Una jornada que per a molts d’ells va començar molt d’hora i que no va acabar fins que van rebre el merescut trofeu. L’Imma futbolista de la Fundació Estela de Reus, que va participar en les proves adaptades juntament amb deu esportistes més, va rebre molt emocionada la seva medalla de guanyadora perquè la va voler dedicar al seu pare.

En tots els partits es va veure un gran nivell de joc amb molts detalls tècnics i es van viure amb molta intensitat i esportivitat per part de tots els equips. La competició es va organitzar segons l’edat i nivell de joc dels equips. Els clubs que van competir a la capital de l’Anoia van ser: C.E Ziga Zaga de Valls; Sant Tomàs-CAR Manlleu d’Osona; Centre Aral, Grandalla, Fundació Atendis de Sabadell; Rosella del Baix Llobregat; Rubricatus de El Prat; Tastidis de Sant Joan Despí; Fundació Sique de Badalona; Prodis de Terrassa; Aspasur de Cerdanyola; Baix Camp, Bellissens i Associació Alba de Reus; Club Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú; ACUDAM de Mollerussa; Fundació MAP de Ripoll; TEB, Ginesta, Fundació Cares, Torre Baró, Femarec, Terra Negra i Escola Esportiva ACELL de Barcelona; Asproseat de l’Hospitalet de Llobregat; Fundació Marpi, Ciutat de Mataró i FEM Esport del Maresme; Fundació Estela i SOLC de Tarragona i Special Olympics Andorra.

Les autoritats presents van ser Maria Senserrich, diputada al Parlament de Catalunya, les regidores de l’Ajuntament d’Igualada, Rosa Maria Plassa i Carme Riera, i Oriol Marcé, subdirector d’Activitats Esportives del Consell Català de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Marina Gómez, vicepresidenta de la Federació ACELL, Víctor Fernández, tresorer Federació ACELL i Montse Vilà, directora de projectes de Special Olympics Catalunya.

PARTIT AMISTÒS AGRUPACIÓ BARÇA JUGADORS

Un acte paral·lel al Campionat de Catalunya va tenir lloc gràcies al conveni entre Special Olympics Catalunya i l’Agrupació Barça Jugadors. Una selecció de jugadors de Special Olympics Catalunya-ACELL va tenir l’oportunitat de jugar contra una selecció de jugadors de l’Agrupació Barça Jugadors. El partit va ser molt disputat i finalment va concloure amb un merescut resultat de 5-5. A més, l’Agrupació va cedir diferents objectes del Barça com un pòster signat per la primera plantilla del FCBarcelona, una pilota i una samarreta antiga que es van sortejar en una rifa solidària.

Els jugadors convocats per part de l’Agrupació van ser: Sergi Pérez, Paco Gómez, Josep Ramírez Lico, Esteve Masferrer, Francesc Jorba, Anselmo Bujardón, Francisco Castaño, Enric Sala, Albert Márquez, Sergi Martínez, José Manuel Guijo, Marco Escobar i Fernando Navarro.

Moltes felicitats a tots els equips i jugador@s pel gran campionat!

Més imatges del Campionat de Catalunya a Igualada.

3 d’abril 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes