Jornada sobre “Esport i diversitat funcional” a la Universitat Blanquerna

El proper dimecres 13 d’abril tindrà lloc la XIII Jornada Esport Blanquerna sobre “Esport i diversitat funcional” amb la participació de Special Olympics Catalunya.

Special Olympics Catalunya serà present en la jornada “Esport i diversitat funcional” a la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-Ramon Llull que té com a objectiu millorar les opinions, actituds i comportaments socials en relació a les persones amb alguna discapacitat que practiquen alguna activitat física. La XIII Jornada Esport Blanquerna girarà al voltant de l’esport i diferents discapacitats.

És per aquest motiu que hi seran presents diferents personalitats del món esportiu com Gerard Figueras, secretari de l’esport de la Generalitat de Catalunya i Gerard Esteva, el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya. Per tractar diferents aspectes de l’esport i la diversitat funcional, Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, compartirà taula amb Jaume Mercè, tècnic de la Federació Catalana d’Esports per a Cecs i Josep Medina, cap de readaptació funcional de l’Institut Guttmann.

Per complementar la Jornada “Esport i diversitat funcional” esportistes de cada entitat explicaran la seva experiència amb l’esport en una taula rodona moderada per Josep Oriol Martínez, que fou president del Comitè Mèdic del Internacional Paralympic Commitee. En aquesta taula comptarem amb la participació de la Cristina Pandis jugadora de bàsquet del Club ACIDH, membre de la Federació ACELL.

L’horari d’inici de la Jornada serà a les 18h a l’Auditori de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna-URL (c/Císter, 34. Barcelona).

L’entrada és lliure i oberta a tothom.

PROGRAMA DE LA JORNADA “ESPORT I DIVERSITAT FUNCIONAL”

Special Olympics Blanquerna

Compartir:

Més publicacions

Xarxes