Igualada serà seu del 32è Campionat de Catalunya de futbol sala de Special Olympics-ACELL

Diumenge 3 d’abril les instal·lacions esportives del Camp de futbol Les Comes d’Igualada rebran als 480 esportistes amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics-ACELL per disputar el Campionat de Catalunya de futbol sala.

A més, es disputarà un partit amistós d’una Selecció Special Olympics i de futbolistes de l’Agrupació Barça Jugadors.

La 32a edició del Campionat de Catalunya de futbol sala adaptat per a persones amb discapacitat intel·lectual tindrà un rècord de participació amb 55 equips que es dividiran en diferents grups segons l’edat i nivell de joc.

Seran 480 futbolistes que provenen de diferents parts de Catalunya i també d’Andorra. Les comarques catalanes que tindran representació en el Campionat són: Osona, Alt Camp, Baix Camp, Vallès Occidental, Baix Llobregat, Barcelonès, l’Urgell, l’Alt Penedès, Pla d’Urgell, Ripollès, Maresme i Tarragonès. A més, 11 dels esportistes disputaran les proves adaptades per tal que tots els participants amb discapacitat intel·lectual puguin sentir-se partícips de la jornada esportiva.

Un acte paral·lel serà el partit amistós que tindrà lloc entre una selecció de jugadors Special Olympics i un equip d’ex futbolistes del FCBarcelona de l’Agrupació Barça Jugadors. També hi haurà una rifa solidària on se sortejaran diferents objectes barcelonistes.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada, el Campionat està organitzat per la Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya. Les dues entitats fomenten durant l’any 16 disciplines esportives per a persones amb discapacitat intel·lectual i s’organitzen diferents campionats per tot el territori català per tal de promoure la pràctica esportiva, el lleure i la solidaritat entre i amb les persones amb discapacitat intel·lectual com una via de desenvolupament personal i d’integració a la societat.

 

XXXII CAMPIONAT DE CATALUNYA FUTBOL SALA

Diumenge 3 d’abril.

Camp Municipal de futbol Les Comes (c/Guixeres, s/n. Igualada)

9.30h-14:00h:sessió matí. 15.30h-18.30h: sessió tarda.

18.45h – Acte protocol·lari de lliurament de trofeus.

13:30h: Partit amistós Selecció Special Olympics-Agrupació Barça Jugadors

Compartir:

Més publicacions

Xarxes