Repetim en el MIC Integra

El MIC, el Mediterranean International Cup, és el torneig de futbol base estrella de la Setmana Santa que se celebra a la Costa Brava. Un any més els esportistes amb discapacitat intel·lectual hi ha pogut participar en la categoria del MIC Integra.

El MIC més integrador va comptar de nou amb futbolistes i equips de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL. La jornada de classificació va ser al Camp Municipal de futbol de Vidreres i la gran final al municipal de Palamós.

Enguany un dels equips que es va estrenar va ser el RCD Espanyol Special, amb futbolistes de Special Olympics Catalunya i Federació ACELL, que en el seu debut es va endur el trofeu. En la final els pericos van derrotar al Figueres Unit per 2-1. Entrenats per Xavier Tendero, uns dies abans del seu debut en el MIC, tot l’equip Special va tenir l’oportunitat de conèixer i saludar els futbolistes del primer equip espanyolista.

Imatges de RCD Espanyol. 

26 de març 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes