Special Olympics Catalunya Compromís Digital de l’empresa Xtrategics

Special Olympics Catalunya juntament amb Centre d’Iniciatives Solidàries Ángel Olaran de Mollerussa van ser els guanyadors del premi Compromís Digital 2015 de l’agència d’internet Xtrategics.

La iniciativa solidària permetrà que Special Olympics Catalunya es beneficiï d’un projecte digital valorat en 2.000 euros per tal de consolidar la presència online de l’entitat.

En la tercera edició d’aquesta iniciativa de Responsabilitat Social Corporativa, Xtrategics va obrir un sistema de votacions populars mitjançant la seva pàgina web i xarxes socials, com Facebook i Twitter, el qual va tenir molt èxit, més de 800 vots, fent de Special Olympics Catalunya i CIS Ángel Olaran les dues entitats més votades pels internautes. Les dues altres entitats finalistes van ser Arrels Sant Ignasi i la Fundació Jericó. El primer projecte  Compromís Digital, que va tenir lloc en el 2013, l’entitat guanyadora va ser l’Associació Aspid i, en 2014, va ser l’Associació Alba.

Xtrategics i Special Olympics Catalunya ja han començat a treballar per tal de desenvolupar nous projectes online i reforçar la comunicació de l’entitat, i així, complir amb un dels nostres objectius que és millorar les opinions, actituds i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual.

 

A la imatge, Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, i Narcís Romà, soci director de Xtrategics.

Compartir:

Més publicacions

Xarxes