28/02: S’ANUL·LA EL CAMPIONAT DE CATALUNYA DE TENNIS DE MALGRAT DE MAR PERÒ ES MANTÉ EL D’HOQUEI INTERIOR

L’organització del campionat i la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Malgrat de Mar han decidit anul·lar la competició de tennis de diumenge 28 de febrer per les previsions meteorològiques adverses sobretot de demà dissabte. Per diumenge les previsions són variables però les pistes de tennis no estaran en condicions òptimes per tal de desenvolupar perfectament la competició. De moment, no tenim nova data per la celebració del Campionat de Catalunya.

El que sí que es manté és el 22è Campionat de Catalunya d’hoquei que tindrà lloc al Pavelló Municipal (Avinguda de Tarragona, s/n) i que rebrà als 61 esportistes dels equips de GSIS-Barcanova (Barcelona), Flor de Maig (Cerdanyola del Vallès), Sant Tomàs Parmo/Patí Voltregà (Osona), TEB (Taller Escola Barcelona) i l’amfitrió l’equip El Vilar de Malgrat de Mar.

Els horaris de les competicions d’hoquei:

9.30h-14.15h- Sessió matí

(A les 12.15h tindran lloc les Proves Adaptades i lliurament de medalles)

15.30h- 17.30h Sessió tarda-Partits finals.

17.45h Lliurament de trofeus

SpecialOly

Compartir:

Més publicacions

Xarxes