“Hem tornat a acabar la Mitja Marató de Barcelona!”

6 runners amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL han participat en la festa de la Mitja Marató de Barcelona aquest diumenge. El Roger Devesa (1h48min), l’Aleix Serradell (1h57min), el Jordi Peláez (1h41min), Francesc Peláez (1h53min), el Roman Vigara (2h12min) i el Gerard Miralles (2h02min) han completat amb una gran satisfacció els 21km pels carrers de Barcelona entre els més de 16.000 inscrits a la cursa amb unes marques sensacionals.

Només per al Gerard Miralles ha estat la primera vegada que hi participava, la resta d’atletes ja són uns veterans. El Roger Devesa enguany ha pogut tornar a córrer a la cursa perquè l’any passat estava lesionat i només va poder venir a animar als seus companys. En canvi, els germans Peláez estaven de nou molt motivats per tornar a participar en la seva cinquena Mitja Marató i ja pensaven en la propera cursa. En canvi per al  Roman Vigara, la Mitja ha estat la preparació per a la propera Marató de Barcelona. L’any passat ja va completar els més de 42km pels carrers de Barcelona, i aquest any ho tornarà a intentar.

Ser presents ens proves populars i participar-hi com qualsevol altre atleta és un pas més cap a la plena integració a la societat de les persones amb discapacitat intel·lectual. L’esport entès com una eina d’inclusió. Durant tot l’any, els 6 runners de Special Olympics Catalunya participen en altres competicions de la ciutat com la Jean Bouin, la Cursa de la Mercè o la Cursa Popular per la Integració “La Maquinista”.

ENHORABONA FINISHERS!

14 de febrer 2016

Més imatges AQUÍ!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes