CURS DE NEU A CANDANCHÚ

15 esquiadors i esquiadores catalans van ser els representants de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL en el Curs de Neu organitzat per Special Olympics España a l’estació aragonesa d’esquí de Candanchú.

Durant una setmana els esportistes van poder practicar i millorar la seva técnica en esquí nòrdic, esquí alpí i raquetes. Finalment hi van participar un total de 60 esportistes, 14 entrenadors i 9 delegats de vuit comunitats autònomes: Andalusia, Aragó, Canàries, Castella-Lleó, Galicia, Regió de Múrcia, Comunitat Valenciana i Catalunya.

A més d’esport, els esportistes van poder gaudir de la festa de l’esportista i van poder conèixer i gaudir de la neu d’un territori fantàstic com el de Candanchú.

Més imatges AQUÍ! 

5 de febrer 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes