Els treballadors i treballadores de Liberty Seguros solidaris amb Special Olympics

Els treballadors i treballadores de Liberty Seguros van transformar els regals de Nadal en una gran ajuda cap als esportistes de Special Olympics Catalunya. La nostra entitat va ser beneficiària de la Rifa Solidària de l’empresa d’assegurances amb seu a Barcelona.

Liberty Voluntarios, el club de voluntariat de la companyia, va organitzar la venta de tiquets entre els seus treballadors i col·laboradors per tal de sortejar tots aquells regals provinents de proveïdors que els empleats de l’empresa van cedir de manera desinteressada per una bona causa.

La Mireia i el Joan del Centre Ocupacional de Treball GSIS-Barcanova de Barcelona van ajudar a vendre els tiquets i van ser les mans innocents que van escollir els guanyadors i guanyadores dels regals.

La Rifa Solidària també va tenir lloc a la seu que Liberty Seguros té a Madrid i a Bilbao, de manera simultània, fent de Special Olympics Madrid i la Fundación Síndrome de Down del País Basc, les beneficiàries de la venta de tiquets de cada seu.

Moltes gràcies als treballadors i treballadores de Liberty Seguros per fer possible projectes de Responsabilitat Social Corporativa com aquests, i ajudar a una major inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

 19 de febrer 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes