El CNSabadell torna a acollir el Campionat de Catalunya de natació

Durant tot el diumenge 24 de gener, la piscina de Can Llong del Club Natació Sabadell, va ser seu del 36è Campionat de Catalunya de natació. Un total de 360 esportistes amb discapacitat intel·lectual de tot Catalunya, Andorra i Castelló hi van ser presents. La competició va estar organitzada per la Federació ACELL (Federació catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual), Special Olympics Catalunya i amb la col·laboració del CNSabadell i l’Ajuntament de Sabadell.

Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL, va voler “agrair als esportistes, familiars, voluntaris, Ajuntament i Club Natació Sabadell per fer possible un Campionat de Catalunya tan important com aquest” i Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, també va voler “donar les gràcies a tothom que s’implica amb els nostres esportistes i agrair la col·laboració indissoluble amb una entitat tan important com el CNSabadell i que durant molts anys hi puguem seguir col·laborant”. També vam comptar amb la presència del regidor de l’Ajuntament de Sabadell, Gabriel Fernández, i amb Cristòfol Seguí, relacions públiques del CNSabadell.

El Club Natació Sabadell és dels clubs que té una secció per a persones amb diferents necessitats,  el Club Natació Sabadell-Avant Cipo, i que ahir un total de 19 esportistes van participar en el Campionat de Catalunya.

L’Escola Esportiva ACELL de Barcelona va ser el club que va aportar a més nedadors i nedadores amb un total de 44. Alguns dels nedadors era la primera vegada que competien en un Campionat de Catalunya. Un exemple destacat va ser l’esportista italo-català Andrea Aniello Franzese de 12 anys  i que, sota l’atenta mirada dels seus pares, va nedar per la piscina de Can Llong amb un gran estil i va poder completar les seves dues sèries amb molt bones sensacions. Un dels nostres objectius és potenciar l’esport per als esportistes més joves i així tinguin l’oportunitat de participar en competicions nacionals i a més poder adquirir uns hàbits esportius que durant la seva vida els hi aporti grans beneficis socials, físics i personals.

Les proves en què els 360 nedadors van participar són en diferents disciplines com crol, relleus, esquena, papallona o braça i en diverses distàncies (25 metres, 50m, 100m i relleus 4x25m). A més, també es van disputar les proves adaptades de flotació fent accessible l’esport per a tots els nostres esportistes independentment del nivell de discapacitat intel·lectual que tinguin.

Enhorabona a tots i totes pels èxits aconseguits!

Més imatges AQUÍ! 

24 de gener de 2016

Compartir:

Més publicacions

Xarxes