One Team és un programa que proposa l’Euroleague Basketball que fa servir l’esport com a vehicle per un canvi i una millora social positiva. Cada club participant desenvolupa un programa específic destinat a tenir un impacte positiu en els potencials grups exclosos (en aquest cas concret, les persones amb discapacitat intel·lectual).

En la temporada 2014-2015, la Fundació FC Barcelona, la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya van treballar de manera conjunta per aconseguir que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin treballar diferents valors a través del bàsquet.

Aquest projecte es va dur a terme durant 7 mesos; des del novembre de 2014 fins al maig de 2015. Hi van participar tres clubs esportius de la Federació ACELL: Escoles Especials Llar de Sant Josep i Club Esportiu ACIDH de Barcelona i el Club Esportiu Car de Vic.

 

Descarregar MEMÒRIA PROJECTE ONE TEAM 2014-2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *