TROBADA DE PROVES MOTRIUS AL CEM MUNDET

Més de 100 esportistes dels centres Cortada, Fundació MAP, Catalònia, Atendis, La Ginesta i Taiga van participar en la Trobada de Proves Motrius al Centre Esportiu Municipal Mundet de Barcelona. Aquesta trobada forma part del programa ‘Juntos lo logramos’ creat per Special Olympics España i la Fundación Mapfre.

L’objectiu és apropar l’activitat esportiva a tots els esportistes amb discapacitat intel·lectual que tenen més dificultats motius. Mitjançant un circuit amb deu proves es busca estimular les funcions motrius bàsiques i es vol aportar uns beneficis socials i esportius. Algunes de les activitats són pre esportives i d’iniciació, en altres paraules, es vol començar a preparar als esportistes per participar en les competicions que s’organitzen anualment per part de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. En aquesta trobada de proves motrius s’ha fomentat la petanca, el futbol, el bàsquet, el tennis i l’hoquei.

El cap de setmana del 28 i 29 de novembre una representació d’esportistes catalans van ser a Saragossa per tal de participar en les Trobades Nacionals de Proves Motrius.

Més imatges AQUÍ!

1 de desembre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes