Més de 170 esportistes participen en el doble Campionat de Catalunya de bàdminton i tennis-taula a Les Borges Blanques

La capital de les Garrigues, Les Borges Blanques, ha estat la seu de dos Campionats de Catalunya organitzats per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya i amb la gran col·laboració de l’Ajuntament de Les Borges Blanques i el Club de Tennis Taula Borges. Els 173 esportistes amb discapacitat intel·lectual han vingut d’arreu de Catalunya i també d’Andorra per gaudir d’un dia meteorològicament perfecte i ple d’esport.

Les instal·lacions del CTT Borges han acollit el XXXI Campionat de Catalunya de Tennis-taula amb un total de 134 jugadors i jugadores. La competició també ha comptat amb proves adaptades i també amb un espectacular partit d’exhibició dels jugadors del CTT Borges. El públic assistent ha quedat impressionat del nivell de joc del participants en l’exhibició i s’ho han d’allò més bé.

La competició de bàdminton ha tingut lloc en el Pavelló Francesc Macià o Pavelló de l’Oli amb una quarantena d’esportistes que durant tot el matí i tarda han disputat el XXIII Campionat de Catalunya de bàdminton. A més de la competició estàndard d’alt nivell també s’ha jugat les proves adaptades de bàdminton en globus per tal d’apropar l’esport a tots els nivells de competició dels nostres esportistes. A més, també es van disputar partits de dobles unificats, programa que combina atletes amb i sense discapacitat intel·lectual.

Els clubs participants tan de tennis-taula com de bàdminton: El Taller Escola Barcelona (TEB), GSIS Barcanova, Escola Esportiva ACELL i ACIDH de Barcelona; ASPADI i Associació Esportiva Catalònia ASPASUR de Cerdanyola; Club Esportiu Pingüí de Terrassa; Centre ARAL-Atendis de Sabadell; el Club Fem de Mataró; club Santo Tomàs-Parmo de Vic. De la província gironina, hi acudeixen el Club Esportiu El Vilar de Blanes i el CPNS Montserrat de Caldes de Malavella. De Tarragona, trobem al Taller Estela i Club Esportiu SOLC; el Club Esportiu Baix Camp i Fundació Privada Pere Mata Bellissens de Reus i Club Esportiu Ziga Zaga de El Vendrell. De la Terra Ferma provenen l’Associació Alba de Tàrrega, ACUDAM de Mollerussa, Club Esportiu Talma de Juneda i Club Esportiu L’Estel de Balaguer.

Les autoritats que ens han acompanyat en una jornada esportiva tan especial han estat Enric Mir, alcalde de Les Borges Blanques, Francesc Mir, regidor d’esports de Les Borges Blanques, Enric Vall, president del CTT Borges, Ramon Mestres, delegat territorial Fundació DKV, Francesc Martínez de Foix, president Federació ACELL i vicepresident Special Olympics Catalunya, Montse Cuberta, Mercè Cuberta, Pere Pocurull i Víctor Fernández, membres de la junta Federació ACELL.

La Federació ACELL (Federació Catalana d’Esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) i Special Olympics Catalunya fomenten durant l’any 16 disciplines esportives per a persones amb discapacitat intel·lectual i s’organitzen diferents campionats per tot el territori català per tal de promoure la pràctica esportiva, el lleure i la solidaritat entre i amb les persones amb discapacitat intel·lectual com una via de desenvolupament personal i d’integració a la societat.

Totes les imatges AQUÍ!

Imatges de Víctor Fernández.

29 de novembre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes