VI Trobada Nacional de Proves Motrius a Saragossa

Un grup de sis esportistes amb discapacitat intel·lectual de les terres de Lleida han estat els representants de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya a la Trobada Nacional de Proves Motrius a Saragossa, en la seva sisena edició. Els esportistes catalans pertanyen al centre ACUDAM de Mollerussa i al Club Esportiu Estel de Balaguer.

La competició amb un total de 120 esportistes d’arreu del territori espanyol ha tingut lloc a la ciutat aragonesa de Saragossa durant el cap de setmana del 28 i 29 de novembre. Tots els participants han completat el recorregut de 10 proves diferents que serveixen per estimular les funcions motrius bàsiques de tots els nostres esportistes.

Les Trobades Motrius d’enguany han estat organitzades per Special Olympics España, Fundación Mapfre i Special Olympics Aragón. A més de la competició de les proves adaptades, també hi ha hagut la rebuda de la torxa olímpica que va recórrer els carrers de Saragossa.

Imatges AQUÍ!

29 de novembre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes