SEMPRE PRESENTS A LA CURSA JEAN BOUIN!

La 92a Cursa Jean Bouin de Barcelona va tornar a comptar amb la presència 26 atletes amb discapacitat intel·lectual de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.  Es van dividir en tres de les proves segons la distància que volien córrer: 10km, 5km i la prova adaptada.

En la prova de 10km hi va participar els germans Jordi i Francesc Peláez, Gerard Miralles, Aleix Serradell, Francesc Almagro i Roman Vigara que amb una mitjana de 55min van completar el recorregut que va començar a l’Avinguda Maria Cristina i va recórrer els carrers de Barcelona.

En la cursa de 5 km hi va participar el Kilian Vera i la va finalitzar amb una marca de 28min. Els 19 atletes restants van competir en la prova adaptada de 1.025 metres. Enhorabona Genís Ferrer, Enric Bru, Manel Cos, Andreu Curcoll, Marc Guibernau, Jordi Duaso, David Guibernau, Xavier Hernández, Alberto Luzzatti, Moises Moreno, Artur Morte, Marc Pérez, Sílvia Ramírez, Fernando Ramon, Àlvar Roselló, Francesc Samper, Emma Tomàs, Joan Vidal i Diego Zurriaga.

Els nostres atletes participen en totes les proves populars que poden com la Mitja Marató de Barcelona, la Cursa de la Mercè o la Travessia del Port.

Felicitats a tots i totes!

22 de novembre 2015

Més imatges AQUÍ!

 

Compartir:

Més publicacions

Xarxes