HOMENATGE ALS ESPORTISTES CATALANS QUE VAN PARTICIPAR EN ELS JOCS MUNDIALS SPECIAL OLYMPICS

  • Diumenge 22 de novembre, en el marc de la 18a Marxa Special Olympics, es farà un reconeixement als 17 esportistes que van participar en els Jocs Mundials Special Olympics de Los Angeles. Els jugadors de bàsquet unificat van aconseguir la medalla d’or i la selecció d’handbol va quedar quarta.
  • L’acte central al Palau Blaugrana es disputarà un partit de bàsquet amb exjugadors professionals, com Sergi Grimau, Roger Esteller, Nacho Solozábal i Ramon Borda, i jugadors de Special Olympics.

 Volem aprofitar l’acte festiu de la Marxa i l’entrega dels Premis Nacionals Special Olympics per felicitar els representants catalans en bàsquet unificat i handbol que van participar en els Jocs Mundials Special Olympics a Los Angeles i l’excel·lent paper que van fer en la competició internacional més important per a un esportista de Special Olympics. Els Jocs Mundials van tenir lloc aquest estiu i hi van participar més de 7.000 atletes de tot el món.

La pista del Palau Blaugrana es vestirà de gala per rebre l’equip de bàsquet unificat i la medalla d’or que van aconseguir a Los Angeles davant de la selecció amfitriona dels Estats Units. La Selecció Special Los Angeles, jugarà un partit de bàsquet d’exhibició contra un combinat de jugadors Special Olympics i exjugadors professionals com Sergi Grimau, Roger Esteller, Nacho Solozábal i Ramon Borda, sota el nom de Selecció Special All Star.

Però com mana la filosofia i lema de Special Olympics, TOTS SOM CAMPIONS! , no només rebran el reconeixement els medallistes d’or sinó que també l’equip d’handbol serà aplaudit per tots els assistents pel seu esforç i per la quarta posició en un grup de molt nivell. Per a Special Olympics, tots els esportistes són campions i tots reben el seu premi.

A més del partit d’exhibició i homenatge als esportistes que van competir a Los Angeles, també tindrem el lliurament dels 7ns Premis Nacionals Special Olympics, l’actuació musical del grup Jarks del programa Oh Happy Day de Televisió de Catalunya, el ball de les gimnastes de Special Olympics i moltes sorpreses més. L’entrada és lliure i gratuïta.

Recordem que la Marxa Special Olympics començarà a les 10.30h des de la Plaça Maria Cristina (davant El Corte Inglés de l’Av. Diagonal) i arribarà fins al Palau Blaugrana. En el punt de trobada es servirà xocolata calenta i melindros i hi haurà la colla castellera amb persones amb discapacitat intel·lectual del C.E Ziga Zaga de Valls que donaran el tret de sortida. La Marxa Special Olympics és una caminada popular i festiva que vol conscienciar la societat de la fragilitat del sector i de les dificultats en què es troben el dia a dia les persones amb discapacitat intel·lectual.

NO HI PODEU FALTAR!! TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!

Cartell Marxa Special Olympics 2015 (baixa)

Compartir:

Més publicacions

Xarxes