Més de 200 joves nedadors en la Jornada Escolar de natació a El Prat de Llobregat

Els esportistes més joves han participat aquest dijous 12 de novembre en unes noves Jornades Escolars de natació organitzades per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya. En aquesta ocasió, amb la col·laboració de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat, aquest campionat ha tingut lloc a la piscina municipal de Fondo d’en Peixo d’aquesta localitat.

En aquesta edició de la Jornada Escolar, la 36a, s’ha duplicat el nombre d’inscripcions respecte a l’anterior edició fins a arribar als 221 nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual de 8 a 20 anys. Les Jornades Escolars són el primer pas per a molts nens i nenes per començar a entrenar i adquirir els hàbits de l’exercici físic. Però a més d’esport, també volem que aprenguin els valors socials, d’amistat i companyonia. A més de la Jornada de natació, durant la temporada esportiva també celebrem les Jornades Escolars de futbol, bàsquet i atletisme.

L’emoció dels participants és màxima. Mentre no competeixen animen i aplaudeixen als seus companys i l’alegria de guanyar el seu premi és espectacular, una gran injecció d’autoestima. En aquesta ocasió els participants han vingut de diferents localitats de Catalunya: AMPA L’Arboç i CEE Les Aigües (Mataró); Associació ALBA (Tàrrega); Club Crespi Esport (Terrassa); CEE Montserrat Montero (Granollers); CEE Ramón Suriñach (Ripoll); CEE Llar de Sant Josep (Lleida); Moragas / Fundació AMPANS (Manresa); Fundació EIR El Niu, CEE Taiga i CEE La Ginesta (Barcelona).

Les proves en què han competit són 25m lliures sense estil ni flotació, 25m flotació, 25m esquena, crol i braça i 50m crol, totes les sèries estan adaptades segons els nivells dels esportistes.

Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya; Toni Garrich, vicepresident de la Federació ACELL; Margarita Garcia, tinenta d’alcalde i regidora d’Acció Social i Juan Pedro Pérez Castro, tinent d’alcalde d’Esports de l’Ajuntament de El Prat de Llobregat han estat les autoritats presents. A més l’ajuntament de El Prat, també volem agrair la col·laboració de la Fundación Privada Leo Messi i la Fundación Johan Cruyff per fer possible aquests campionats escolars.

MÉS IMATGES AQUÍ!

12 de novembre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes