Ja tenim els guanyadors dels 7ns Premis Nacionals Special Olympics Catalunya

  • Johan Cruyff ha estat guardonat amb el Premi d’Honor per la seva implicació solidària vers als esportistes amb discapacitat intel·lectual de la nostra entitat des de l’any 1994.
  • La Fundació Privada Leo Messi també ha rebut el Premi a la Responsabilitat Social per la seva col·laboració en impulsar projectes per als joves esportistes de 6 a 16 anys de Special Olympics.
  • Els Premis Nacionals s’entregaran el dia 22 de novembre al Palau Blaugrana coincidint amb la Marxa Special Olympics.

Els 7ns Premis Nacionals Special Olympics Catalunya ja tenen guanyadors. El jurat dels Premis es va reunir ahir en el Reial Club de Tennis Barcelona-1899 per tal de premiar els esportistes, associacions, entitats i col·laboradors que donen suport al moviment Special Olympics.

Enguany el Premi d’Honor ha estat per a la figura de Johan Cruyff en la seva vessant solidària. El jurat ha volgut premiar que, des de l’any 1994, Cruyff dóna suport als esportistes de Special Olympics Catalunya de manera desinteressada estant al seu costat en diferents esdeveniments esportius. Des de 2004 col·labora també mitjançant la Fundació Cruyff, a les Jornades Escolars de natació, bàsquet, futbol i atletisme organitzades per la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

El Premi a la Responsabilitat Social s’ha atorgat a la Fundación Privada Leo Messi per promoure la pràctica esportiva entre els nens i nenes amb discapacitat intel·lectual i col·laborar en projectes de Special Olympics destinats a fomentar el seu desenvolupament físic i social.

Els altres guardonats són:

Premi d’Honor: Johan Cruyff.

Premi a la Responsabilitat Social: Fundación Privada Leo Messi.

Premi al Valor Esportiu individual ex aequo als esportistes de Special Olympics Lluïsa Muñoz i Albert Ramírez.

Premi al Valor Esportiu col·lectiu: l’associació Encert de Barcelona.

Premi Compromís Solidari: l’entitat esportiva osonenca AEC Manlleu, per incorporar la secció de futbol per a persones amb discapacitat intel·lectual com una secció més dins el club.

Com ja és tradició els 7ns Premis Nacionals s’entregaran el dia 22 de novembre en el Palau Blaugrana de Barcelona en l’acte central de la 18a Marxa Special Olympics Catalunya, la caminada popular per reivindicar una millor inclusió del col·lectiu dins la societat. Sota el lema de TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!, la Marxa sortirà de la Plaça Maria Cristina (amb Av. Diagonal) a partir de les 10.30h i es dirigirà al Palau Blaugrana.

JURAT PREMIS NACIONALS SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA

El jurat està format per persones relacionades amb el món de l’esport, del sector de la discapacitat intel·lectual i d’entitats amb una gran sensibilitat social.

Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família i vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya (delega en Joan Josep Freixes, responsable de projectes estratègics de la Secretaria General de Benestar Social i Família); Ivan Tibau, Secretari General d’Esports de la Generalitat de Catalunya; Albert Agustí, membre de la junta de Special Olympics Catalunya i president del Reial Club Tennis Barcelona-1899; Isabel Bosch, membre de la junta de Special Olympics Catalunya, periodista i representant de Televisió de Catalunya; Josep Maria Casanovas, conseller editorial del Diari Sport; Santi Nolla, director i conseller delegat de El Mundo Deportivo; Emili Rousaud, membre de la junta directiva del FCBarcelona; Manel Orantes, ex tennista; Rosa Cadenas, presidenta de Dincat; Francesc Martínez de Foix, president Federació ACELL i vicepresident Special Olympics Catalunya; Jordi Alavedra, Xavier Ferré, Joan Josep Pijoan i Carmen Ródenas, membres de la junta directiva de Special Olympics Catalunya; i Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya.

3 de novembre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes