22 de NOVEMBRE: 18ª MARXA SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA i 7ns PREMIS NACIONALS

Un any més tornem a convocar-vos per caminar tots junts a favor d’una major inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual a la societat: la XVIII MARXA SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA!

Us esperem a partir de les 9.30h a la Plaça Maria Cristina de Barcelona (amb Av. Diagonal) amb moltes sorpreses! Us convidem a prendre amb nosaltres una xocolata calenta amb melindros per esperar a començar la caminada popular cap al Palau Blaugrana. Però abans els castellers unificats, formats per persones amb i sense discapacitat, de la Colla Ziga Zaga de Valls es delitaran amb el castell més solidari i integrador!

Sota el lema TOTS JUNTS SOM IMPARABLES! farem la caminada popular, solidària i familiar fins al Palau Blaugrana (Av. Arístides Maillol, s/n) on s’entregaran els 7ens PREMIS NACIONALS SPECIAL OLYMPICS i on tindrà lloc l’acte central. Aquest any volem homenatjar de manera especial als jugadors que van competir en els Jocs Mundials Special Olympics de Los Angeles aquest estiu. Els 12 jugadors catalans de l’equip d’handbol van tornar a casa amb una quarta posició molt destacada i també volem felicitar als jugadors de bàsquet unificat que es van endur la medalla d’or davant de la selecció amfitriona dels Estats Units. Creiem que aquest any tots ells es mereixen un gran aplaudiment de tota la família Special Olympics! L’equip campió del món de bàsquet s’enfrontarà a un combinat de jugadors mediàtics i jugadors de Special Olympics per demostrar-nos del que són capaços de fer.

A més, com no pot ser de cap altra manera, acabarem la festa cantant i ballant amb un dels grups musicals més populars del moment: els JARKS! De ben segur que els coneixereu per la seva participació en l’exitós programa de l’OH HAPPY DAY de Televisió de Catalunya.

No hi podeu faltar! XOCOLATADA, CASTELLERS, BÀSQUET, MÚSICA, SOLIDARITAT, INTEGRACIÓ, i MOLTES SORPRESES MÉS!

Recordeu: diumenge 22 de novembre a partir de les 9.30h a la Plaça Maria Cristina. Entrega de Premis Nacionals i acte central al Palau Blaugrana a partir de les 11.30h!

Necessitem al màxim de gent possible per fer-nos sentir amb més força! Digueu-ho a amics, companys, veïns, familiars…perquè TOTS JUNTS SOM IMPARABLES!

L’ENTRADA ÉS GRATUÏTA I OBERTA A TOTHOM!

Cartell Marxa Special Olympics 2015 (baixa)

Imatges d’anys anteriors AQUÍ!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes