Participació en el Skoda Triathlon Series de Gavà

Els atletes de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL no deixen escapar l’oportunitat de poder participar en una prova popular i si és un triatló encara menys! El diumenge 25 d’octubre van anar participar al Skoda Triathlon Series de Gavà, i com no podia ser d’una altra manera, s’ho van passar molt bé i van aconseguir unes marques fantàstiques.

Els nostres representants es van dividir en tres equips unificats i van participar en la prova de sprint per relleus. En altres paraules, van nedar 750m, van anar en bicicleta 19km i van córrer 5km. El tres equips van estar molt equilibrats i es van esforçar moltíssim! Un equip va estar format per Josep Maria Espin, Manu Cintas i Roman Vigara; el segon per Roger Vilaseca, Jonatan Garcia i Aleix Serradell; i l’últim per Francesc Peláez, Albert Comas i Jordi Peláez!

Cal destacar que dos dels equips van quedar en la 9a i 10a posició de 27 equips participants i el tercer en la 17a posició. Uns autèntics cracks!

Enhorabona a tots pel gran esforç i dedicació!

25 d’octubre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes