CALELLA TORNARÀ A SER LA CAPITAL DE L’ESPORT PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

  • El cap de setmana del 17 i 18 d’octubre la ciutat maresmenca acollirà tres Campionats de Catalunya: atletisme, petanca i handbol.

  • Els campionats organitzats per la Federació ACELL amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i de l’Ajuntament de Calella, comptaran amb prop de 500 esportistes amb discapacitat intel·lectual i amb uns 100 voluntaris que tornaran a ser bàsics per tirar endavant el campionat.

  • Calella, encara amb el record dels magnífics Jocs Special Olympics 2014, tornarà a ser epicentre de l’esport adaptat.

Només un any després dels Jocs Special Olympics 2014 que entre Barcelona i Calella van congregar a més de 1.300 esportistes amb discapacitat intel·lectual, la ciutat maresmenca tornarà a ser el centre de l’esport adaptat durant el cap de setmana del 17 i 18 d’octubre amb la celebració dels Campionats de Catalunya de petanca, handbol i atletisme organitzats per la Federació ACELL, amb la col·laboració de Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Calella.

La voluntat que va manifestar a la cloenda dels Jocs l’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, de tornar a tenir un cap de setmana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual a la localitat, ja és una realitat. Més de 500 esportistes d’arreu del territori català es reuniran a Calella per  participar en aquests tres campionats.

La petanca es disputarà al Passeig Manuel Puigvert, mentre que l’handbol i l’atletisme s’ubicaran en la Zona Esportiva de La Muntanyeta. La competició s’iniciarà dissabte al matí i durarà fins diumenge 18, que amb la cerimònia de cloenda, també a les pistes d’atletisme de La Muntanyeta, a les 13h, es donarà per acabat un cap de setmana molt especial.

Per tal que aquests tres campionats tinguin èxit es comptarà amb més de 100 voluntaris i voluntàries de Calella. Molts d’ells ja van participar en els Jocs Special Olympics 2014 i van col·laborar en tasques d’administració, allotjament, assistència a les competicions esportives, fotografia, etc. Sense el cos del voluntariat seria impossible tirar endavant esdeveniments esportius tan importants com aquests.

Una altra activitat esportiva paral·lela a les tres competicions seran els dos partits d’exhibició l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme (ADIAM) de futbol 7 que disputaran amb diferents equips de la Federació ACELL per tal de fomentar l’esport entre les persones amb diferents discapacitats.

La Federació ACELL (Federació Catalana d’esports per a persones amb discapacitat intel·lectual) amb col·laboració de Special Olympics Catalunya organitzen durant l’any diferents campionats de  disciplines esportives per aconseguir un dels seus objectius com són la millora de la inclusió de les persones amb discapacitat intel·lectual dins la societat.

 

Si voleu recordar les millors imatges dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014 aquí teniu l’enllaç! AQUÍ!

[divider]Horaris*[/divider]

XXII CAMPIONAT DE CATALUNYA DE PETANCA

Localització: Passeig Manuel Puigvert

Dissabte 17 octubre

10.30h- 14.00h: Sessió matí

16.30h-19.00h: Sessió tarda

Diumenge 18 octubre

10.45h- 12.15h: Cerimònia de lliurament de medalles

(Al camp de futbol situat al costat de les instal·lacions d’atletisme)

 

XXVII CAMPIONAT DE CATALUNYA D’ATLETISME

Localització: Zona Esportiva La Muntanyeta

Dissabte 17 octubre

10.00h- 14.00h: Sessió matí

16.30h-19.00h: Sessió tarda

Diumenge 18 octubre

10.00h-12.30h: Sessió matí

 

VIII CAMPIONAT DE CATALUNYA D’HANDBOL

Localització: Zona Esportiva La Muntanyeta

Dissabte 17 octubre

10.30h- 14.00h: Sessió matí

16.30h-19.00h: Sessió tarda

Diumenge 18 octubre

9:30h a 12:00h: Sessió matí

* Subjecte a canvis

US ESPEREM A CALELLA EL DISSABTE 17 I DIUMENGE 18! ESPECTACLE ASSEGURAT!

13 d’octubre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes