La ciutat suïssa de Schaffhausen va ser la localitat amfitriona del torneig Jubiläumsturnier de futbol, bàsquet i hoquei que va reunir a un gran nombre d’esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu d’Europa. Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL també hi van ser presents amb una representació de jugadors que van competir en bàsquet.

L’Ignasi Bové, el Gerard Alabedra, el Raül Oliva, el Rafael Gómez, el Miquel Viola, el Jordi Gallan, el Ferran Carramiñada, el Borja Capilla, el Víctor Raya i el Mark Kalunge van ser els campions que es van endur cap a casa la medalla d’or. Els resultats van ser els següents: Catalunya 22-Altura Eagles 6; Catalunya 28- St. Gallen Lions 6;  Catalunya 25- Basquet Limmathol 13; Catalunya 22- S.O.Hochrhein 14.

Els dos entrenadors que encapçalaven la delegació catalana, José Miguel Esteller i Álvaro Terreros, estan molt agraïts de la gran acollida per part de l’organització de Special Olympics Switzerland i de com els van tractar durant tot el cap de setmana.

Dissabte és quan va tenir lloc la part esportiva però els nostres jugadors van tenir temps de visitar una part de Suïssa: els saltants del Rin, la ciutat de Schaffhausen, la pujada en funicular de St. Sallen a 2.500m d’altura, i on van poder jugar amb la neu i tot, i també van poder gaudir de la gastronomia suïssa amb una bona fondue.

Un altre èxit internacional i uns dies fabulosos d’esport on tots els jugadors s’ho van passar d’allò més bé vivint experiències noves per a molts d’ells. Ja esperem tornar a viatjar de nou!

MÉS IMATGES! 

18 al 20 de setembre 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *