Celebrem les Festes de la Mercè amb més esport!

Les Festes de la Mercè per als nostres esportistes és un sinònim d’esport i participació en proves populars. Com cada any una bona representació d’esportistes de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya va ser present a la Cursa de la Mercè i a la Travessia del Port que van tenir lloc el mateix diumenge 13 de setembre.

En la 37a edició de la CURSA DE LA MERCÈ els nostres runners es van dividir en les dues proves de la cursa segons la seva distància. La que vam aportar més corredors va ser la de 2km amb 22 participants i el seu recorregut era del carrer comte Borrell amb Sepúlveda fins a l’avinguda Maria Cristina. El Genís Ferrer va ser el primer d’aquesta categoria i va completar els 2.000 metres en 21.35minuts i la resta dels nostres corredors van anar arribant després d’ell amb uns temps molt bons.

En la prova de 10 km vam comptar amb sis corredors ja acostumats a córrer llargues distàncies. En aquesta ocasió van completar aquesta mitja distància, que tenia inici i final a l’avinguda Maria Cristina,  en una mitjana de 50 min, unes excel·lents marques.

En una altra part de la ciutat, més exactament en el Port de Barcelona, onze nedadors i nedadores participaven en la 88a TRAVESSIA DEL PORT, i la 33ª edició de la  Travessia de persones amb discapacitat. La distància per als nostres esportistes per les aigües de Barcelona van ser 400m. Tots ells van fer unes marques espectaculars però un moment molt emotiu va ser quan la nedadora Vanessa López va quedar primera de la categoria de persones amb discapacitat femenina amb una marca de 9min46s i va recollir el trofeu amb la resta de guanyadors de les altres categories. Un moment històric i un pas més cap a la plena integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

La participació en les proves populars per part dels nostres esportistes és una manera d’aconseguir un dels nostres objectius que és millorar les actituds, opinions i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual.

13 de setembre 2015

Més imatges de la Travessia del Port AQUÍ! 

Més imatges de la Cursa de la Mercè AQUÍ!

Compartir:

Més publicacions

Xarxes