Celebrem la Diada Nacional de Catalunya!

Una representació d’esportistes i directius de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL a primera hora del matí es van trobar entre el carrer d’Ali Bei i Ronda de Sant Pere de Barcelona per fer l’habitual ofrena floral al monument del qui fou el conseller en cap de Barcelona i defensor de la ciutat durant el setge de les tropes borbòniques el 1714, Rafael Casanova, amb motiu de la Diada de l’Onze de Setembre.

La representació de les dues entitats va estar encapçalada per Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, i Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL, i van formar part de la comitiva de la Unió de Federacions Esportives (UFEC), amb el seu president Gerard Esteva al capdavant.

Sota la intensa pluja els nostres esportistes van ser els encarregats de dipositar el ram de flors en el monument juntament amb la resta d’entitats, partits polítics i institucions després d’entonar el Cant dels Segadors.

 

11 de setembre 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes