Entrenament amb el jugador d’handbol del Barça Aitor Ariño abans de viatjar a Los Ángeles

Del 25 de juliol al 2 d’agost tenen lloc els Special Olympics World Games a Los Angeles, la trobada internacional més important per als atletes amb discapacitat intel·lectual. La ciutat californiana acollirà a més de 7.000 atletes de 177 països diferents, i entre ells hi haurà la participació catalana, que competiran en dues disciplines: handbol i bàsquet.

Els nostres jugadors estan molt emocionats i amb motles ganes de fer un bon paper per portar cap a casa la medalla d’or. És per això que l’equip d’handbol s’entrena molt fort i va tenir la sort de poder compartir entrenament amb un professional del primer equip del FCBarcelona com l’Aitor Ariño.

Un campió del món i d’Europa com Ariño els va aconsellar que anessin a Los Ángeles a gaudir moltíssim i que així segur que aconseguirien una bona posició al podi. A més, tots junts van poder compatir pista amb un partit d’entrenament on l’extrem esquerre del Barça, davant l’admiració dels nostres jugadors, els va mostrar algun truc de tir i passada perquè puguin aplicar-ho en els Jocs Mundials.

El dia 21 de juliol els jugadors catalans viatjaran cap als EUA amb la resta de la delegació espanyola per passar uns dies inoblidables i viure l’experiència única d’uns Jocs Mundials.

Molta sort!

Més informació: www.la2015.org

Imatges de BTV

  3 juliol de 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes