Cursa per la Integració de La Maquinista: superada amb èxit!

La Cursa per la Integració de La Maquinista va tenir lloc pels carrers de Barcelona el passat 28 de juny i com no podia ser d’una altra manera els atletes de Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL s’hi van unir.

En la 8a edició de la prova solidària, a favor de AECC Catalunya contra el càncer, divuit esportistes amb discapacitat intel·lectual hi van prendre part tan en la prova de 10 km com en la de 5km. Ni la calor va fer  va fer parar als nostres campions i completessin novament amb èxit la cursa juntament amb la resta de runners populars. Una festa solidària que a més d’esport va fer que passéssim un matí extraordinari.

La propera prova popular en què participarem serà el Skoda Triathlon Series de la Villa de Barcelona el 19 de juliol. Ja tenim ganes de correr, nedar i anar amb bicicleta!

Més imatges AQUÍ! 

(Amb imatges de La Maquinista de J.J. Vico)

29 de juny 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes