TOTS ELS PARTICIPANTS DE SPECIAL OLYMPICS COMPLETEN AMB ÈXIT LA GARMIN TRIATHLON DE BARCELONA

Els atletes de Special Olympics Catalunya-Federació ACELL no fallen mai a les proves populars que se celebren a la capital catalana. Un dels objectius d’ambdues entitats és millorar la integració de les persones amb discapacitat intel·lectual dins la societat, i una de les millors maneres per poder assolir-ho és participar en les curses com uns esportistes més.  Al Garmin Triathlon Barcelona tots els nostres esportistes van competir en la prova Sprint tan individual com per relleus, és a dir, van nedar 750m, 20km amb bicicleta i per acabar van córrer 5km.

Els resultats dels participants de Special Olympics – ACELL van ser espectaculars. Els dos esportistes amb discapacitat intel·lectual que competien de manera individual en la prova de sprint van fer unes marques molt bones. L’Enric Díaz, el triatleta que ha participat en múltiples triatlons populars, va fer 1h41min i el Gerard Miralles, que era la seva primera cursa, va fer 1h 55min.

A més dels dos triatletes, també hi van participar fins a 8 equips que van competir en la prova de sprint per relleus. Tres dels equips van estar formats el cent per cent per a esportistes amb discapacitat intel·lectual i amb unes marques excel·lents d’1h05min (Carlos Amador Ortega, Marc Calderón i Jordi Peláez); 1h37min (Francesc Peláez, Eduardo Garcia i Àlex Albages) i 1h39min (Miquel Valmaña, Carles Vaqué i Roger Devesa).

Els equips unificats, formats amb esportistes amb i sense discapacitat, també van fer una magnífica prova. 1h23min amb Àlex Abad i Guillem Pérez; 1h20min per Marc Brull, Jonathan Garcia i Roman Vigara; la marca 1h28min aconseguida per José Maria Espin, Marc Fabregat i Francesc Almagro, la família de Marc Pérez, el Joan Carles Pérez i la MªLourdes Pareja van estar 1h17min i el Roger Vilaseca i David Fleta van fer una marca de 1h18min.

Per a tots ells les marques són secundàries perquè el més important és poder participar. S’entrenen durament durant l’any perquè el que sí que volen és superar-se dia a dia. Només acabar el triatló ja estan pensant en la següent prova. Marc Brull recordava el jurament de l’esportista Special Olympics just abans de començar a nedar per les aigües de Barcelona: “Vull guanyar, però sinó ho aconsegueixo deixeu-me ser valent en l’intent”, tota una declaració d’intencions.

Més imatges AQUÍ!

21 de juny 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes