V Campeonato Nacional de Fútbol 7 Unificado Special Olympics Villarreal 2015

Villarreal va ser la capital del futbol 7 adaptat el passat 5, 6 i 7 de juny sent seu del V Campionat Nacional de Futbol 7 Unificat a la Ciutat Esportiva Miralcamp organitzat per Special Olympics España, FEAPS, Comunitat Valenciana i Villarreal CF.

Special Olympics Catalunya va ser un dels 20 equips que hi van competir quedant subcampiona del seu grup de nivell 1. Fins a nou comunitats autònomes hi van ser presents amb un total de 230 esportistes repartits en equips de diferents nivells.

En aquest torneig unificat els equips que hi participen es caracteritzen per tenir a les seves files esportistes amb i sense discapacitat, un model més per arribar a la plena integració i igualtat dins la societat.

Special Olympics Catalunya- Federació ACELL amb el delegat Pedro Haro, i els entrenadors Xavier Tendero i  Agustín Olivares tenien sota les seves ordres aquest equip: Jordi Revenga, Jonatan Armenteros, Sergio Villalón, David López, Germán Martín, Fernando Moreno, Carlos Serrano, Antonio Ramírez,  i els jugadors unificats, Jordi Mula, Alberto Hernández i Alejandro Collazo.

Tots ells van mostrar el seu alt nivell de futbol sobre els terrenys de joc, i en una tanda de penals molt emocionant finalment van aconseguir una merescuda segona posició, darrera de Special Olympics Madrid Niño Jesús del Remedio i seguit d’Alter València. Els futbolistes catalans van rebre la medalla de plata, però tots els equips seguint la filosofia Special Olympics, van ser obsequiats amb una medalla de participació.

A més de la pròpia competició, durant tot el cap de setmana es van realitzar altres activitats com la festa de l’esportista, el recorregut de la torxa olímpica, programes de salut i  les cerimònies inaugural i de cloenda. Tres dies molt complets i plens d’emoció.

7 de juny 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes