[embedvideo id=”126787258″ website=”vimeo”]

Superar límits, distàncies, pors, inseguretats, barreres físiques i psicològiques, són alguns dels reptes que Sergi Grimau vol complir en la seva primera participació en un Iron Man, el Datev Challenge Roth que es disputa al juliol a la ciutat alemanya de Roth, i es considera el millor triatló de llarga distància d’Europa. Per un ex jugador de bàsquet de 2’00m, completar per primera vegada 226km és un desafiament personal que Grimau no vol fer sol.

Membre de la Junta de Special Olympics Catalunya, Grimau coneix des de fa molts anys els nostres esportistes amb discapacitat intel·lectual. Tots ells i elles s’esforcen al màxim en tots els entrenaments i competicions en què participen, i sempre amb un gran somriure. És per això que Sergi Grimau vol córrer, nedar i pedalejar per a tots aquests esportistes anònims que viuen per l’esport i sense demanar res a canvi. “L’objectiu és ajudar als esportistes de Special Olympics perquè puguin seguir fent esport, i retornar una mica de tot el que he rebut d’ells durant tots aquests anys. M’han ensenyat els veritables valors positius de l’esport i, sobretot, l’amistat sense condicions”.

Les donacions es poden fer mitjançant la plataforma de crowfounding solidari de Mi Grano de Arena (http://www.migranodearena.org/es/reto/6452/226-quilometros-por-special-olympics) i l’objectiu és arribar als 5.000€.

Necessitem el vostre suport! El Sergi Grimau proposa que ens ajudeu a CANVI de RES, no us enviarem res material…, això si, tindreu reservada una ABRAÇADA de les de veritat i un SOMRIURE incondicional, ho podreu venir a buscar quan vulgueu… NO CADUCA!

MOLTES GRÀCIES PER AVANÇAT!


Podeu seguir els passos de Sergi Grimau a:

#grimigoestoroth    #totssomcampions

Vídeo:  vimeo.com/126787258

Imatges: https://flic.kr/s/aHskbpeE53

WEB: www.totssomcampions.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *