Cita mundial aquest estiu en els Special Olympics World Games

Uns Jocs Mundials és la trobada internacional més important per a un esportista de Special Olympics que té lloc cada dos anys, i aquest 2015 és el torn de Los Ángeles. La ciutat californiana acollirà a més de 7.000 atletes de 177 països per competir en 25 esports diferents, 30.000 voluntaris, 3.000 entrenadors i s’esperen a 500.000 espectadors. Unes xifres espectaculars!

17 d’aquests 7.000 esportistes que gaudiran d’aquests Jocs Mundials són de Special Olympics CatalunyaACELL i competiran en dues disciplines esportives: handbol i bàsquet.

Els nostres jugadors d’handbol estan molt emocionats per poder viatjar i tornar a competir en un torneig internacional. Només és la segona vegada que fan una sortida internacional, la primera va ser en el Special Olympics Idrætsfestival de Dinamarca l’any 2014, un torneig amb un alt nivell de joc i amb equips europeus molt potents.

En bàsquet, part de l’equip serà català i s’acabarà de completar amb una selecció de jugadors de Special Olympics Madrid. Un dels trets característics de l’equip de bàsquet és que serà unificat, és a dir, amb jugadors amb i sense discapacitat. La ciutat de Balaguer va ser testimoni del primer partit amistós que va servir de preparació pels jugadors convocats i que els va enfrontar a un combinat de jugadors lleidatans.

Els 78 esportistes de la delegació espanyola competiran en 11 disciplines esportives : futbol 7 i 5, bàsquet tant masculí com femení, boccia, atletisme, tennis, natació, tennis taula, bàdminton i handbol.

El tret de sortida dels Special Olympics World Games serà el 25 de juliol fins al 2 d’agost.

Més informació: www.la2015.org

Partit amistòs entre la Selecció Catalana i jugadors de Lleida
Partit amistòs entre la Selecció Catalana que viatjarà a Los Angeles i els jugadors de Lleida

LA2015_SpecialOlympics

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *