“No doneu una pilota per perduda! Lluiteu al màxim!” esperonava l’entrenador Jordi Mula de l’Escola Esportiva Acell Montbau als seus jugadors en el Campionat de Catalunya de futbol sala, aquest diumenge a Tarragona. Aquest torneig que es viu amb molta intensitat, és un dels més multitudinaris del calendari esportiu de la Federació ACELL-Special Olympics. Reuneix a més de 400 futbolistes amb discapacitat intel·lectual de 46 equips diferents de tot Catalunya i també de Special Olympics Andorra. Per a l’equip andorrà fer els més de 400km fins a arribar a terres tarragonines ni haver-se de llevar abans de les sis no és cap problema, la motivació és el que els mou.

Els nostres campionats són sinònim d’alegria, superació, esport, esforç. Equips com l’Alfa Tegar de Vilanova i la Geltrú, amb la majoria de jugadors de bàsquet o petanca, lluiten al màxim per fer un bon paper en els partits. El Fran, de només 10 anys, és un dels líders de l’equip i celebra els gols com si de la final de la Champions es tractés. Tots volen guanyar, però saben que el més important és participar, perquè fer esport és un dels aspectes més important del seu dia a dia.

El Campionat de Catalunya de futbol ha estat organitzat per la Federació ACELL, Special Olympics Catalunya i l’Ajuntament de Tarragona i forma part del Valor 2017, un programa vinculat als Jocs Mediterranis Tarragona 2017, que pretén implicar a tothom en un esdeveniment esportiu de primer ordre i posar en valor que el que es viurà a Tarragona el 2017 no només serà esport, sinó també integració i participació. Voluntaris i organització dels Jocs Mediterranis 2017, prop d’una vintena, han estat ajudant i donant suport per tal que el Campionat de Catalunya de futbol fos un èxit.

A les pistes del Camp de Futbol de Torreforta, s’hi han jugat més de 70 partits, dividits en funció de l’edat i el nivell de joc (alt, mig i inicial). Com en tots els nostres campionats, també s’han disputat les proves adaptades per tal que tots els esportistes amb un nivell més sever de discapacitat intel·lectual puguin participar de la jornada esportiva. Els nostres esportistes han rebut l’estima de pares, mares, amics i companys que els han animat en tot moment en un dia amb un sol espectacular.

GRUP 1: 1r PRODIS A / 2n GINESTA A
GRUP 2: 1r CATALONIA A / 2n TEB B
GRUP 3: 1r CIUTAT DE MATARÓ A / 2n ACUDAM CET
GRUP 4: 1r FUNDACIÓ MAP NEGRE / 2n FUNDACIÓ SIQUE!
GRUP 5: 1r ESCOLA ESPORTIVA ACELL MONTBAU 1 / 2n CLUB ESPORTIU CARES
GRUP 6: 1r FUNDACIÓ MAP BLANC / 2n CIUTAT DE MATARÓ B
GRUP 7: 1r ESCOLA ESPORTIVA ACELL MONTBAU 2 / 2n TASTIDIS 2
GRUP 8: 1r TEB C / 2n BELLISENS PERE MATA
GRUP 9: 1r PRODIS B / 2n CIUTAT DE MATARÓ C
GRUP 10: 1r EL VILAR / 2n GINESTA B
GRUPS 11 i 12: 1r CUB ZIGA ZAGA B / 2n ESCOLA ESPORTIVA ACELL MONTBAU 3

Totes les imatges AQUÍ!

17 de maig 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *