“Ens agrada molt venir a córrer amb els nostres amics!”

Els nens i nenes que van competir a la 35a edició de la Jornada Escolar d’atletisme a Gavà van acabar la jornada esportiva entusiasmats després d’haver passat tot el matí a les pistes d’atletisme de la Bòbila.

Amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, els prop de 240 esportistes d’entre 8 i 20 anys van participar en diferents proves com velocitat (60m, 80m i 100m); mig fons (200m, 300m, 400m); fons (800m, 1500m); relleus (4x60m, 4x80m, 4x100m); llançament de pes, salt de llargada, salt d’alçada i també proves adaptades.

Els joves atletes van venir de diferents parts de Catalunya: CEE Horitzó (Pineda de Mar), EE Llar Sant Josep (Lleida); Club Crespiesport (Terrassa); CEE Les Aigües (Mataró); Jeroni de Moragas (Barcelona); CEE Ramón Surinyac (Ripoll); SOLC (Tarragona); Club Alba (Tàrrega) i l’amfitriona, l’Escola Maria Felip Duran de Gavà. Tot i estar esgotats de córrer i  saltar els esportistes més joves estaven molt contents d’haver passat tot el matí fent esport, i sobretot poder gaudir d’una bona estona amb els seus companys i companyes.

En aquesta ocasió vam comptar amb la presència de Josep Oliva, diputat delegat de Benestar Social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona, Miquel Díaz, regidor d’esports de l’Ajuntament de Gavà, i, per part de Special Olympics Catalunya i ACELL, van venir Josep Lluís Monteys, Pere Prat, Toni Garrich i Víctor Fernández.

A més de les Jornades Escolars d’atletisme durant l’any també tenen lloc trobades escolars de natació, bàsquet i futbol. Des de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya es fomenta l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual i des de fa molts anys es vol potenciar l’activitat esportiva des de ben joves.

Totes les imatges AQUÍ!

7 de maig 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes