Special Olympics Catalunya, premi Alegria de Vivir!

La cantant Lucrecia va celebrar la tercera edició dels Premis Alegria de Vivir, uns guardons que volen reconèixer a les personalitats i entitats més rellevants que han destacat pel seu saber fer i el seu esperit positiu, transmetent l’ALEGRIA DE VIVIR.

Special Olympics Catalunya va ser una de les entitats premiades. Lucrecia va voler dedicar aquest premi a l’esforç, superació i a la felicitat que els nostres esportistes mostren dia rere dia. A més, també va voler reconèixer l’èxit dels Jocs Special Olympics Barcelona-Calella 2014 com un esdeveniment d’integració amb més de mil esportistes amb discapacitat intel·lectual d’arreu. Un premi molt especial que el president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, va recollir en una a la gala concert a la Sala Luz de Gas que estava plena a vessar.

Mariló Montero, Helena Garcia Melero, El Fricandó Matiner, Projecte Radars de l’Ajuntament de Barcelona, La Cubana, Cristina Cubero o Toni Rovira van ser uns dels altres premiats que mitjançant la seva feina i per la seva manera de fer desprenen aquesta alegria de viure.

Lucrecia amb les seves cançons i balls entusiastes i alegres van mostrar el perquè aquests guardons són l’Alegria de Vivir, una gala plena de positivisme que ens motiva a seguir treballant per a una major integració social de les persones amb discapacitat intel·lectual.

Imatges: Special Olympics Catalunya i Francesc Jerez.

27 d’abril de 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes