Els tennistes amb discapacitat intel•lectual de Special Olympics juguen en el Trofeu Conde de Godó

Deu tennistes amb discapacitat intel·lectual van ser els representants de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL que van participar en el Clínic Peugeot que va tenir lloc a la pista central del Reial Club Tennis Barcelona en el marc 63è Trofeu Conde de Godó de tennis a Barcelona.

En un matí espectacular, juntament amb esportistes d’altres escoles de tennis, els nostres esportistes van poder jugar amb els jugadors professionals de l’ATP David Ferrer i Tommy Robredo. L’Albert Roca, la Nagore Acebal, el Fernando Garcia, el Javier Ciudad, el Sergi Carreras, l’Albert Ordaz, el Roger Devesa, la Cristina Moral, la Marta Gómez i el Rafael Herruzo van ser els privilegiats en poder disputar uns punts als cracks mundials. A més, també van poder saludar als tennistes Nico Almagro, Pablo Carreño, Roberto Carballés i la jugadora sub-14 Paula Badosa que els van animar i donar suport en tot moment.

Sota l’atenta mirada del responsable i entrenador de l’Escola de Tennis de la Federació ACELL i l’ex tennista, Sergi Bruguera, tots els nostres esportistes van gaudir d’una experiència fantàstica. Es van sentir com uns autèntics professionals demostrant els seus millors cops en una jornada festiva davant una magnífica pista central del R.C Tennis Barcelona 1899 plena d’un públic entregat als nostres jugadors.

El matí s’ha completat al stand de la Diputació de Barcelona amb la recepció per part del diputat delegat d’esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, que va lliurar als nostres esportistes una medalla per reconèixer el seu esforç, dedicació, entusiasme envers l’esport. També ens va acompanyar Albert Agustí, membre de la junta de Special Olympics Catalunya i president del R.C.Tennis Barcelona 1899, Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya i Francesc Martínez de Foix, president de la Federació ACELL.

La participació en esdeveniments esportius tan importants com aquest, juntament amb altres esportistes sense discapacitat, fa possible un dels nostres objectius que és la millora d’opinions, actituds i comportaments socials en relació al nostre col·lectiu així com un pas més en la normalització dins la societat.

Totes les imatges AQUÍ!

 19 d’abril 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes