Almacelles acull un any més el Campionat de Catalunya de ciclisme

Prop de 60 ciclistes van competir en el XXII Campionat de Catalunya de ciclisme a la localitat lleidatana d’Almacelles. Durant tot el matí van tenir lloc diferents proves cronometrades i curses dins un circuit pels carrers de la localitat on els nostres ciclistes, segons el seu nivell, hi competien amb molta empenta i esforç.

La competició va començar amb una contrarellotge d’1 km, després els ciclistes van disputar una cursa d’1km i per finalitzar la gran cursa de 10km que va tenir la sortida del Centre Assistencial de Sant Joan de Déu fins al centre de la localitat. A més, també es van organitzar les proves adaptades, d’aquesta manera tots els esportistes amb discapacitat intel·lectual hi van poder participar.

Tot i ser un dels esports més minoritaris dels que es fomenten des de la Federació ACELL i Special Olympics pel nombre d’esportistes que el practiquen, és un dels campionats amb més constància i regularitat de tot el calendari esportiu. En aquesta edició els centres que hi van participar van ser: Club esportiu TEB de Barcelona, l’amfitrió Sant Joan de Déu d’Almacelles, Club Alba de Tàrrega, Club Esportiu ASPROS de Lleida, Club esportiu ZIGA-ZAGA de Valls, Junts en Acció de Sant Pere de Ribes i Club Esportiu L’Angel A.P.A.S.A d’Amposta.

Seguint la filosofia de Special Olympics, tots els participants van rebre la seva medalla perquè com diu el nostre lema TOTS SOM CAMPIONS! En aquesta ocasió agraïm la presència de Juan Segura, delegat d’Esports de Lleida, Montse Noró, presidenta Patronat d’Esports d’Almacelles i  també donar les gràcies a l’Ajuntament d’Almacelles per tota la col·laboració que ens va brindar.

Imatge de Junts en Acció. 

Imatges de Lleida TV (Min.  32.26 a 34.04)

 11 d’abril 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes