El torneig internacional de futbol base que es va celebrar durant la Setmana Santa a diferents localitats de la Costa Brava, conegut com a MIC, va comptar amb una categoria per als futbolistes amb discapacitat intel·lectual: el MIC INTEGRA.

El MIC reuneix cada any equips i seleccions de diferents parts del món i durant quatre dies es disputen quasi 600 partits de futbol. El dissabte dia 4 d’abril va tenir lloc el MIC més integrador amb alguns jugadors i equips que formen part de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya.

Els 16 equips que van disputar el MIC Integra d’enguany van jugar la fase preliminar al Camp Municipal de la localitat de Vidreres i la gran final al Camp Municipal del Palamós. Els participants van formar quatre grups de quatre equips cada un, i el primer classificat de cada un dels grups van accedir a les corresponents semifinals. Tots els equips van demostrar el seu alt nivell de joc amb gols d’autèntics cracks amb aturades de mèrit per part dels porters.

La gran final va ser entre els equips del Ziga-Zaga de Valls i el de la Fundació MAP Negre de Ripoll. El públic assistent que omplia les graderies de l’estadi de Palamós van gaudir d’un partit molt emocionant que es va resoldre a la tanda de penals a favor dels del Ripollès.

Però el que quedarà a la memòria de tots els jugadors serà l’excel·lent experiència que van viure juntament amb els companys d’altres equips, familiars i tot els seguidors. El MIC és futbol, però també és un torneig social on els esportistes amb discapacitat intel·lectual hi tenen també el seu espai. Tal com va dir el padrí del MIC Integra, Gerard Piqué, “Al MIC hi som tots”!

Més imatges AQUÍ!

4 d’abril 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *