El primer equip del FCB de Bàsquet entrena amb els esportistes de Special Olympics Catalunya-ACELL

Una nova acció de One Team va tenir lloc ni més ni menys sobre el parquet del Palau Blaugrana i amb la presència de tots els jugadors del primer equip del FCB de bàsquet i un equip amb jugadors amb discapacitat intel·lectual de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL. La sessió s’emmarca dins el programa One Team, el programa de Responsabilitat Social Corporativa d’Euroleague Basketball.

Respecte, humilitat i ambició van ser tres dels aspectes que es van treballar mitjançant diversos jocs. Els jugadors de l’Escola Especial Llar de Sant Josep de Lleida van gaudir com mai ja que poder entrenar amb el primer equip del FCB de bàsquet és tot un luxe. El bon ambient i somriures, tan els jugadors de Special Olympics-ACELL com els del Barça, van ser presents durant els trenta minuts que va durar la sessió i on es va practicar els tirs a cistella, bots, entrades, etc.

Els jocs es van organitzar de tal manera que els jugadors lleidetans poguessin conèixer i jugar amb tots els jugadors del Barça com amb el capità Joan Carles Navarro; l’ambaixador del programa One Team,  Àlex Abrines; Marcelinho Huertas; Botjan Nachbar; Ante Tomic; Justin Doellman; Mario Hezonja; Tomas Satoransky; Tibor Pleiss; Deshaun Thomas; Brad Oleson; Edwin Jackson; Maciej Lampe i sota la mirada de l’entrenador Xavi Pascual.  Al finalitzar la sessió tots ells i amb el crit de “ONE TEAM” de fons es van fer la fotografia de família.

Special Olympics Catalunya i la Federació ACELL treballen conjuntament amb la Fundació del FCBarcelona, per segon any consecutiu, per tal de tirar endavant aquest projecte One Team de l’Euroleage Basketball amb diferents accions que serveixin per millorar la integració social de grups amb risc d’exclusió social, com poden ser les persones amb discapacitat intel·lectual, mitjançant l’esport.

[embedvideo id=”okNK0wPD2Xk” website=”youtube”]

Totes les imatges AQUÍ!

(Imatges: FCBarcelona).

26 de març 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes