Gran jornada d’esquí en el Campionat de Catalunya a Porté-Puymorens

Les pistes de Porté Puymorens van acollir un any més el Campionat de Catalunya d’Esquí que organitza la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya amb la col·laboració de Cercle Aventura. En aquesta cinquena edició hi van participar un total de 30 esquiadors i esquiadores amb discapacitat intel·lectual provinents de tot Catalunya i Andorra que van competir en esquí alpí amb 15 portes en tres grups segons el nivell (inicial, mig o avançat) de cada esportista.

Tot i que el temps no va acabar d’acompanyar, la competició es va desenvolupar de manera magnífica i finalment es van poder completar tres mànigues. Els clubs i centres participants en el Campionat de Catalunya van ser el Club Esportiu Alba de Reus, Escola Esportiva ACELL de Barcelona, Cercle Aventura, Club Alpí Núria Masella Cerdanya, Encert de Barcelona i Special Olympics Andorra. La competició en sí es va disputar el diumenge durant el matí però els nostres esquiadors ja van poder gaudir d’un cap de setmana plegats i compartir vivències i bons moments.

El cap de setmana anterior una delegació d’esquiadors catalans ja van participar en el Trofeu Internacional d’esquí d’Andorra. L’esquí és una de les 16 disciplines esportives que Special Olympics Catalunya i la Federació impulsen per a persones amb discapacitat intel·lectual.

Totes les imatges AQUÍ!

22 de març 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes