Els esquiadors de Special Olympics Catalunya-ACELL competeixen en el 6è Trofeu Internacional d’Andorra

Els esquiadors i esquiadores de l’Escola Esportiva ACELLCercle Aventura i de Special Olympics Catalunya van participar en la 6a edició del Trofeu Internacional d’Andorra el passat 14 de març.

Un total de 26 corredors van baixar per la pista de l’Esparver de Soldeu El Tarter/ Grandvalira, i van gaudir de la magnífica organització de la competició i de la neu andorrana. Les delegacions presents, a més de la catalana,  van ser la delegació de Mònaco, França i l’amfitriona Andorra.

Els  8 campions que van representar la delegació catalana van ser Salvador Silva, Roser Seguí, Narcís Fernàndez, Marçal de Moner, Lluis Pagès, Joan de Bolós, Amaia Valentín i Jaume Ferran van competir en un eslàlom gegant de dues mànigues de nivell mitjà amb 15 portes.

L’esquí és una de les disciplines esportives que fomentem des de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya per a persones amb discapacitat intel·lectual. Campionats com aquest d’Andorra donen una oportunitat excel·lent als nostres esportistes de gaudir d’una experiència internacional i de competir en esquí, una disciplina més complicada de practicar durant l’any.

Enhorabona campions!!

Totes les imatges AQUÍ

Imatges d’Andorra Difusió. Programa Espai Neu (A partir del min. 12)

 14 de març de 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes