XXXV Jornades Escolars de futbol per a nens i nenes de Special Olympics-ACELL

El futbol és un dels esports més populars a Catalunya i els esportistes amb discapacitat intel·lectual el comencen a practicar de ben petits, mostra d’això són les multitudinàries Jornades Escolars de futbol amb prop de 120 esportistes. Un matí primaveral on els joves futbolistes van posar en pràctica tot el que han estat entrenant per aquesta jornada esportiva.

Les instal·lacions Meiland de Barcelona van acollir als clubs i centres escolars de CCEE MARE DE DÉU DEL MONT (Girona); CEE LA LLAR DE SANT JOSEP (Lleida); CEE MONTSERRAT MONTERO (Granollers); CEE LES AIGÜES (Mataró); ESCOLA NEN DÉU (Barcelona); CEE RAMON SURIÑACH (Ripoll) i CEE HORITZÓ (Pineda de Mar). Els diferents equips de cada centre es van dividir en tres grups segons els seus nivells i també es van disputar les proves adaptades per tal que tots els esportistes amb discapacitat intel·lectual poguessin participar-hi.

Els jugadors i jugadores convocats tenen entre 8 i 20 anys, l’edat escolar per a persones amb discapacitat intel·lectual. Molts d’ells, com l’Ariadna Altarriba del CEE de Les Aigües de Mataró comentava que “és igual si perdem el que és important és jugar, passar-ho bé i divertir-se. Estem molt contentes d’estar aquí!”

Enguany ja han tingut lloc les Jornades Escolars de natació a Mataró, les Jornades de bàsquet al CEM Mundet de Barcelona i les d’atletisme tindran lloc al mes de maig a Gavà. Des de la Federació ACELL i Special Olympics Catalunya es fomenta l’esport per a persones amb discapacitat intel·lectual i des de fa molts anys es vol potenciar l’activitat esportiva des de ben joves ja que millora, entre moltes altres coses, la seva autoestima.

Totes les imatges AQUÍ!

Classificació:

GRUP 1

 1. Llar de Sant Josep
 2. Nen Déu A
 3. Montserrat Montero
 4. Les Aigües A

GRUP 2

 1. Les Aigües C
 2. Llar de Sant Josep
 3. El Catllar (Ramon Suriñach CEE)
 4. Les Aigües B

GRUP 3

 1. CEE Hortizó
 2. Les Aigües E
 3. Les Aigües D

12 de març 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes