Josep Gallifa, degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l’educació i de l’esport Blanquerna, i Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, han signat un acord de col·laboració per tal de realitzar projectes i accions conjuntes que contribueixin a la promoció i normalització de la pràctica esportiva per a persones amb discapacitat intel·lectual i a la seva integració dins la societat.

La voluntat és fomentar programes d’investigació, docència, divulgació, promoció i gestió de l’esport per a persones amb discapacitat i cooperar en les campanyes de sensibilització com conferències, xerrades, etc., i així ajudar a millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual  i les seves famílies.

Acords com aquest ajuden a aconseguir els nostres objectius com a entitat, com és ara millorar les opinions, actituds i comportaments socials en relació a les persones amb discapacitat intel·lectual.

2 de març de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *