Jordi Durà premiat pels Dirigents de l’Esport Català

Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya, guardonat en el sopar anual de l’entitat que presideix Pere Sust, l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE) com a Millor Dirigent de Federació.

El guardó al Millor Dirigent de Federació, juntament amb altres premis que atorga l’associació, es lliura durant la celebració de la Nit del Dirigent de l’Esport que posa en valor i agraeix la tasca a una sèrie de directius que de forma anònima dedica el seu temps i esforç per tal que l’esport català segueixi assolint èxits.

Jordi Durà està vinculat a Special Olympics Catalunya des de 2009 quan va esdevenir secretari de l’entitat fins a l’any 2013 sota la presidència de Josep Pijoan. En aquell any Durà va prendre el relleu de Pijoan i es va convertir en el president de Special Olympics Catalunya. En aquests dos anys ha promogut l’esport així com diverses accions socials buscant millorar la inclusió social de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies.

Un clar exemple és el lideratge de Jordi Durà en l’organització, juntament amb la Federació ACELL, de l’organització dels Jocs Special Olympics Calella-Barcelona 2014, l’esdeveniment esportiu més important per a les persones amb discapacitat intel·lectual que es fa a Catalunya.

20 de febrer de 2015

Compartir:

Més publicacions

Xarxes