Bàsquet amb els esportistes més joves de la Federació ACELL-Special Olympics Catalunya

Jornades Escolars esport per a nens i nenes amb discapacitat intel·lectual Special Olympics ACELL

Un matí espectacular de bàsquet al Centre Esportiu Mundet de Barcelona resultat de les XXXV Jornades Escolars de bàsquet amb més de 100 joves esportistes amb discapacitat intel·lectual.

Els jugadors que participen en les Jornades Escolars tenen entre 8 i 20 anys. La competició es va dividir en tres grups segons els nivells dels equips i també es van disputar proves adaptades per tal que tots els jugadors amb discapacitat intel·lectual puguin participar d’aquesta jornada esportiva.

Els participants van venir de diferents parts de Catalunya: Ramon Suriñach de Ripoll; Associació Alba de Pineda de Mar; la Llar de Sant Josep de Lleida; Mare de Déu del Mont de Figueres, CEE Les Aigües de Mataró i Nen Déu de Barcelona.

Tots els equips i participants de les proves adaptades van recollir el seu premi. Els equips guanyadors per grups va quedar d’aquesta manera:

El primer del grup 1: NEN DÉU

El primer del grup  2: NEN DÉU

El primer del grup 3 : RAMON SURIÑACH

Les autoritats que ens van acompanyar en aquest matí de bàsquet escolar van ser Josep Oliva, Diputat Delegat de Benestar social, Salut Pública i Consum de la Diputació de Barcelona; Marta Carranza, adjunta a gerència de l’Institut Barcelona Esports, en representació de l’Ajuntament de Barcelona;  Jordi Durà, president de Special Olympics Catalunya; Joan Lluis Monteys, vicepresident de la Federació ACELL; Toni Garrich, membre de la Junta Directiva de la Federació ACELL i l’ex jugador de bàsquet Xavier Crespo.

La Federació ACELL i Special Olympics Catalunya també fomenten l’esport escolar en altres disciplines esportives durant l’any com l’atletisme, futbol i natació per tal que els nens i nenes amb discapacitat intel·lectual puguin adquirir els hàbits esportius i socials des de ben petits.

Enhorabona a tots i totes per la gran competició!

Totes les imatges AQUÍ!

19 de febrer 2015


Compartir:

Més publicacions

Xarxes