I Quadrangular solidari de futbol pro Special Olympics Catalunya a Bigues i Riells

Bigues i Riells acollirà el primer Quadrangular de futbol solidari el dia 14 de febrer al Camp de futbol Bigues i Riells amb tres equips de jugadors de l’Agrupació Barça amb els veterans de + 55 anys i completant el quadrangular es comptarà amb un equip de diferents jugadors veterans de la Vall del Tenes.

La iniciativa, que lidera l’Agrupació Barça Jugadors, juntament amb l’Ajuntament de Bigues i Riells, la Penya Blaugrana de la Vall del Tenes, el Club Esportiu Bigues i Riells i Special Olympics Catalunya té com a objectiu recaptar fons per als esportistes amb discapacitat intel·lectual. El passat 9 de febrer va tenir lloc una roda de premsa al Centre Cívic El Rieral de Bigues i Riells on es van explicar tots els detalls d’aquest esdeveniment esportiu i solidari.

La jornada començarà amb un clínic amb els veterans del FCBarcelona i els nens i nenes del Club Esportiu Bigues i Riells on els ex jugadors professionals els hi ensenyaran alguns trucs futbolístics als joves futbolistes al mateix Camp de futbol de Bigues i Riells. Un cop finalitzat l’entrenament, a les 11.45h, començarà el Quadrangular.

Aquest és un torneig solidari perquè tots els diners recaptats de la venta de les butlletes del sorteig aniran a favor de Special Olympics Catalunya. Tots els qui tinguin l’oportunitat de comprar tiquets entraran al sorteig de diferents objectes com una samarreta del FCBarcelona antiga, una samarreta del Barça de la senyera, una pilota firmada pels jugadors i moltes coses més!

A la roda de premsa d’ahir el president de Special Olympics Catalunya, Jordi Durà, va comentar que amb esdeveniments com aquest, es pretén familiaritzar i explicar la nostra filosofia a la major quantitat possible de gent per tal d’aconseguir una de les nostres missions que és millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual i de les seves famílies mitjançant l’esport. Per aquest motiu, dissabte també es disposarà una carpa de Special Olympics Catalunya al Camp de futbol per tal d’informar i difondre el nostre missatge.

L’alcalde de Bigues i Riells, Joan Vila, va mostrar la seva voluntat que aquest sigui “el primer Quadrangular de molts i estem molt orgullosos que aquesta iniciativa, que no només és esportiva sinó que, a més a més té un caràcter solidari, tingui lloc aquí a la nostra vil·la”.  A la presentació també hi va assistir Manel Verdugo, regidor d’Esports de Bigues i Riells, Marco Escobar, representant de l’Agrupació Barça Jugadors i el president del Club Esportiu Bigues i Riells, Jordi Puigdomenech.

I QUADRANGULAR PRO SPECIAL OLYMPICS CATALUNYA

14 de febrer 2015

Camp de futbol Bigues i Riells (Avda.de l’Onze de Setembre,42)

Horari inici: 11:45h

Compartir:

Més publicacions

Xarxes