La Penya Special Barça ja és una realitat

Un grup de culés vinculats a l’entorn de Special Olympics Catalunya i de la Federació ACELL han constituït la Penya Barcelonista Special Barça amb la voluntat que les persones amb discapacitat intel·lectual i barcelonistes,  tinguin el seu espai on compartir l’afició per l’esport i el Barça.

La Penya, presidida per Sergi Bruguera, ja ha estat oficialitzada pel FCBarcelona. En poden ser socis totes les persones del nostre col·lectiu, amb i sense discapacitat intel·lectual, familiars, amics, simpatitzants del Barça, en definitiva tothom que s’hi senti identificat i sense la necessitat de ser soci del FCBarcelona. La idea inicial és que la Penya tingui una majoria de socis amb discapacitat, joves i adults, amb capacitat d’autogestionar-la, programant les seves activitats, preparar-les i realitzar-les.

Com a Penya Oficial del FCBarcelona, la Penya Special podrà gaudir de diferents avantatges com sol·licitar entrades, assistir a la Trobada Mundial de Penyes, ser present en altres celebracions i actes de penyes, poder col·locar una placa al Camp Nou amb l’escut de la penya i la data de fundació, recepcions en els desplaçaments esportius, ofertes a la botiga del Barça, etc. La Penya està inscrita al Registre d’Associacions i domiciliada a l’Alberg InOut (Major del Rectoret, 2, Barcelona) on hi ha la voluntat de reunir-se tots plegats per veure junts els partits per televisió, i organitzar tot tipus d’activitats al voltant del club.

La quota per ser soci és de 12€ anuals per a les persones amb discapacitat intel·lectual, i de 15€ per als familiars, amics o qualsevol altra persona que s’hi vulgui associar.

Si voleu formar part de la Penya, podeu omplir la sol·licitud  i fer-la arribar a [email protected].

DESCARREGAR FORMULARI

Us animem a formar part de la Penya Special Barça!

LOGO BO Penya Barcelonista Special-04

Compartir:

Més publicacions

Xarxes