El 2015 comença amb un dels plats forts del nostre calendari esportiu: el Campionat de Catalunya de Natació amb més de 350 esportistes amb discapacitat intel·lectual. La piscina de Can Llong del CN Sabadell rep, aquest diumenge dia 25 de gener, als nedadors de més de 30 clubs esportius de tot Catalunya, Castelló i Andorra. Les proves comencen a les 9.30h i l’horari previst de finalització serà a les 18h. L’acte protocol·lari és a la 13h.

Els nedadors i nedadores amb discapacitat intel·lectual s’entrenen durant tot l’any per poder competir en esdeveniments tan importants com aquests i poder demostrar les seves habilitats dins l’aigua. Les proves en què participen són en diferents disciplines com crol, relleus, esquena, papallona o braça i en diverses distàncies (25 metres, 50m, 100m i relleus 4x25m), sent la més popular amb més esportistes inscrits la de 25m crol, seguida de la de 25m esquena. També tindran lloc les proves adaptades de flotació fent que tots els nedadors amb discapacitat intel·lectual puguin competir en aquest campionat.

El Campionat de Catalunya de Natació és un dels torneigs amb més nombre de participants de la temporada esportiva i els nedadors vénen de diferents punts de la geografia catalana: Barcelona, Amposta, Lleida, Ripollet, Mataró, Tarragona, Martorell, Vilanova i la Geltrú, Montblanc, Reus, Vic, Balaguer o El Vendrell, entre altres. Sabadell també hi prendrà part amb una representació de 13 atletes del Club Natació Sabadell-Avan-Cipo.

Totes les imatges de l’edició anterior AQUÍ!

Us hi esperem!!

TOTS SOM CAMPIONS!

 

XXXIV Campionat de Catalunya de Natació

Dia: Diumenge 25 de gener

Inici competició: 9.30h.    Acte protocol·lari: 13h.

CN Sabadell. Piscina Can Llong (c/ Budapest, 1, Sabadell)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *